Borsa de Treball Mas Carandell
  Borsa de treball de Mas Carandell Incidències Tècniques | Informació Servei
 
       
   
Inscripció a la borsa de treball
 
  Què és la borsa de treball de Mas Carandell  
   
La borsa de treball de Mas Carandell és un servei públic que va adreçat al conjunt de la ciutadania per facilitar la recerca o millora d’ocupació. Posem a l’abast diferents recursos que possibiliten la mediació entre les persones que sol·liciten ocupació i les empreses que cerquen personal.
 
       
 
Com inscriure's a la borsa de treball de Mas Carandell
 
   
- A través d’aquesta web podreu introduir i modificar el vostre currículum així com consultar ofertes. Un cop completada la inscripció, el personal de la borsa de treball s'encarregarà de validar les vostres dades.

- A través de l’Espai Activa, situat a la biblioteca de Mas Carandell (dilluns de 16:00 a 19:00 h. i dimarts de 9:00 a 13:00 h.).

- A través de l'Oficina Jove del Baix Camp situada al Casal de Joves- podreu introduir i modificar el vostre currículum així com consultar ofertes.
 
       
  Quins altres serveis us oferim  
    - Acompanyament en la recerca d’ocupació. A través de l’Espai Activa trobareu assessorament professional, accés a equipaments informàtics i recursos materials i documentals. Obert dilluns de 10 a 13h i de 16 a 19h a la biblioteca de Mas Carandell.

- Assessorament i orientació personalitzat. A través del Servei d’orientació laboral individual una orientadora us assessorarà sobre la manera més eficaç de buscar ocupació a partir de la vostra situació i necessitats a través de l’elaboració d’itineraris personalitzats.
 
       
  Què comporta la inscripció a la borsa de treball de Mas Carandell  
   

Quan us apunteu en alguna oferta, el personal de la borsa comprovarà l’adequació del vostre perfil i facilitarà el vostre nom i telèfon a l’empresa per tal que es posi en contacte amb vosaltres i us tingui en compte en el procés de selecció.
Cal confirmar, a través de la web, l’interès en seguir actiu en la borsa cada sis mesos en cas de no haver actualitzat el currículum o haver-se apuntat en una oferta durant aquest període de temps.

 
       
    Llegir les condicions d'ús i privacitat de les dades